Om oss

Velkommen til Slipstops fargerike verden!

Slipstop passer perfekt til både barn og voksne ved bassenget, på stranda, til bading, lek i barnehagen og mye mer.

Slipstop ble lansert i 2014 med følgende slagord “Slutt på varm sand og glatte gulv”. Slipstop har raskt blitt populært hos barn med sine fine farger og morsomme mønstringer. Det ble snart klart for foreldre og foresatte at Slipstop er “midt i blinken” også for dem . Det ble derfor ganske raskt lansert Slipstop til denne målgruppen.

Historien om hvorfor vi fikk dette til Norge er: Bjørn Vidar var på innkjøp til firmaet når han kom over Slipstop. Han så fort at dette var noe for sine barnebarn og kjøpte med seg noen Slipstop hjem til jentene. De brukte dem på bryggekanten og når de badet sommeren igjennom, tok dem av og på når det passet dem. I løpet av høsten har de også brukt Slipstop på turninga. Foreldre og foresatte som har sett dem i bruk, har spurt hvor de har fått kjøpt dem. Bjørn Vidar tenkte at dette må jeg få gjort noe med, så nå har vi blitt distributører på dette i Norge! Håper dere vil teste og bli like glad i dem som det vi er!

Om Slipstop

Foresattes bekymringer mens barna er på stranden eller ved bassenget er risikoen for å gli og falle, barnas føtter “brenner” på varm sand og at de kan tråkke på ting som skader føttene. Løsningen er Slipstop som er behagelige ved bruk.

Noen av funksjonene til Slipstop er følgende:

  • Multi funksjonelle: kan brukes på en rekke steder og anledninger innendørs og utendørs som basseng, sjø, strand, båt, surfebrett, barnehage, lekeplass, treningsstudio, gym, pilates & yoga og hjemme.
  • Beskytter føttene mot varm sand på stranden og bidrar til å redusere risikoen for å gli på våte og glatte gulv med sine grepsåler(*).
  • Lett, fleksibel og komfortabel.
  • Lette å ha på og ta av som en sokk.
  • Pustende stoff som tørker raskt.
  • Kan brukes når du skal bade i basseng eller i sjøen.
  • Er hygieniske.

Slipstop finnes i størrelsene 18-35 for barn og mellom 35-44 for voksne. På grunn av sin fleksible design passer Slipstop til føtter som er 1-2 størrelser større. Ved bruk, følg bruksanvisningen som følger innpakningen til Slipstop.

Slipstop er testet og godkjent for UPF50 + og er også Oeko – Tex standard 100 testet og godkjent.

(*)IMPORTANT: *Slipstop bidrar til å redusere risikoen for å gli på våte og glatte gulv sammenlignet med bare føtter. Vær oppmerksom på at det alltid er en fare for å gli og falle! Vær varsom, selv om du bruker Slipstop!